De reis naar

Duurzame

bedrijfskleding

Die reis maken we samen. Want met ons team adviseren wij je als ondernemer of inkoper over de juiste keuzes voor jouw bedrijf. Hoe? Lees alles over onze werkwijze.

Advies op maat
Naaimachine kleding
Swoosh-grijs-1_Bright-Workwear

Van maker tot drager

Op weg naar een circulaire keten

Wie op zoek is naar geschikte bedrijfskleding kan overweldigd worden. Van pasvormen tot veiligheidsnormen: er komt meer bij kijken dan je denkt. Bij Bright zijn we hierin gespecialiseerd. En doen we niets liever dan de juiste workwear vinden voor jouw hele team. Dat we daarbij altijd de focus houden op zowel makers als dragers is voor ons vanzelfsprekend.

SWOOSH grijs Bocht

1

Advies ICON

Kennismaking

Kort door de bocht is workwear kleding waarin gewerkt wordt. Maar zo simpel is 't meestal niet. Comfort, bescherming, herkenbaarheid, duurzaamheid, prijs: alles speelt een rol bij de selectie van de juiste bedrijfskleding. In het eerste gesprek inventariseren we de wensen en eisen om daarna met onze Mix & Match-methode een passend advies uit te brengen.

2

Testfase ICON

Advies & offerte

Wie workwear bestelt, wil dat alles klopt. Van knoopjes tot ritsen en van bedrukking tot (huisstijl)kleur. In de offerte werken we dit uit tot in detail. Met passende sfeerbeelden ontvangt de opdrachtgever zo een advies op maat.

3

Voorbereiding ICON

Voorbereiding

Is de offerte akkoord? Dan gaan we ervoor! We maken werktekeningen met logovoorbeelden als drukproef en organiseren pas-sessies op locatie. Dit gebruiken we allemaal om het Kledingmanagementsysteem (KMS) mee in te richten. Het KMS is de digitale portal waarin we alles vastleggen: het kledingpakket voor alle afdelingen, de logo-posities, maten van medewerkers, verzendadressen, financiële informatie, rapportages en ga zo maar door.

4

Bestellen collectie ICON

Bestellen bedrijfskleding

Zodra we alle informatie verzameld hebben, gaan we de order daadwerkelijk verwerken. Goed om te weten: dat kan al vanaf 1 stuk! Zo bestellen we nooit meer dan nodig is. Daarvan profiteert immers maker noch drager.

5

Productie & levering ICON

Productie & levering

Als het werk van de makers erop zit, gaan wij weer aan de slag! In onze eigen productieruimte stellen we de juiste kledingpakketten samen en verzenden deze naar waar ze heen moeten. Is jouw team veel onderweg? Dan sturen we de nieuwe bedrijfskleding gewoon naar hun huisadres.

6

Evaluatie ICON

Evaluatie

De dragers zijn onze beste sparringpartners en we zijn bij Bright nooit uitgeleerd. Daarom hechten we veel waarde aan de evaluatiefase. Is de nieuwe bedrijfskleding echt zo comfortabel, beschermend en herkenbaar als we willen? Met constructieve feedback kunnen we onze service en producten blijven verbeteren.

7

Nabestelling ICON

Eindbestemming?

De reis naar duurzame bedrijfskleding heeft wat Bright betreft geen eindbestemming maar is juist een circulair proces. Hoe het verder gaat? Dragers krijgen voor het Kledingmanagementsysteem een eigen inlogcode en budget. Zo kunnen zij eenvoudig bijbestellen, wasvoorschriften bekijken en inzien wat de beste recyclemethoden zijn voor afgedragen kleding. En de inkoper of ondernemer? Die kan met de rapportages uit het KMS de aankopen managen en evalueren.

Portfolio

Wie zijn onze dragers?

Benieuwd met welke organisaties Bright Workwear deze reis al heeft gemaakt? Dat loopt uiteen van bouwbedrijven tot zorgorganisaties en van recreatieparken tot het Rode Kruis.

Bekijk ons portfolio en ontdek hoe customized workwear het verschil kan maken.

Bekijk portfolio
bright_workwear_overleg_team_showroom_advies

kom op de koffie

In de showroom

In ons duurzame bedrijfspand in Sassenheim vind je onze overzichtelijke showroom. Hier komt onze Mix & Match-methode tot leven! Met plezier laten we je zien welke soorten workwear we voor welke branches kunnen leveren.

Nieuwsgierig? We ontvangen je graag!

Maak een afspraak
SWOOSH BLUE