Herkenbare workwear voor de

Zakelijke dienstverlening

We zullen ’t maar gewoon zeggen: kleren maken de man. En de vrouw. Wie dan ook!

Op zoek naar representatieve bedrijfskleding in de zakelijke dienstverlening? Bright heeft de expertise in huis om voor jouw team de juiste duurzame workwear te selecteren.

Advies op maat
Customized Work Wear
SWOOSH GREEN
bright_workwear_zakelijk_studio_anneloes_v2

Looking smart

Met customized workwear

Bij Bright geloven we in de kracht van kleding. Want wie dat colbertje aantrekt, is direct een meneer of mevrouw. En wie dat nette overhemd draagt, voelt zich gelijk krachtiger.

In de zakelijke dienstverlening draait alles om service en representativiteit. Daar kan customized workwear flink aan bijdragen. Immers, wie weet dat ‘ie er goed uitziet, zal ook beter presteren. Bedrijfskleding met draagcomfort en de juiste pasvorm draagt zo bij aan de kwaliteit van jouw bedrijf.

Van blouse tot overhemd (al dan niet strijkvrij!) en van jurk tot pantalon en blazer: bij Bright adviseren we je graag over de juiste workwear voor jouw team!

SWOOSH GREEN down

Brighter Planet

Draag met bedrijfskleding

bij aan jouw duurzaamheidsbeleid

Bright Workwear verzorgt op een eerlijke en duurzame manier customized workwear.
Wij willen organisaties helpen om alle dragers zich goed te laten voelen in hun bedrijfskleding. Daarnaast willen we voor makers bijdragen aan leefbare lonen, veilige werkomstandigheden en een betrouwbare werkomgeving.

Wat dit betekent voor het duurzaamheidsbeleid van jouw bedrijf of organisatie? Dat je door te kiezen voor bedrijfskleding van Bright Workwear ook jouw steentje bijdraagt.

Meer weten? Bekijk onze bedrijfsvideo.

bright_workwear_showroom_catwalk_test
Swoosh-footer_Bright-Workwear
bright_workwear_showroom_catwalk
Swoosh-footer_Bright-Workwear