Comfortabele workwear voor

Cultuur en recreatie

Wie bedrijfskleding zoekt voor in de cultuur- of recreatiebranche, zoekt meestal veel artikelen in allerlei verschillende maten. En dat misschien zelfs per seizoen. Voor een wisselend team.

Dankzij ons uitgebreide Kledingmanagementsysteem kan Bright Workwear jou als inkoper of ondernemer echt ontzorgen!

Advies op maat
Customized Work Wear
SWOOSH GREEN
bright_workwear_santino_cultuur_recreatie_2

Flexibel werken

Snel schakelen

In het Kledingmanagementsysteem leggen we voor iedere afdeling binnen het bedrijf precies vast welke outfit daar gedragen wordt. Vervolgens inventariseren we hoeveel stuks we van welke maat nodig hebben. Daarna wordt de bedrijfskleding per medewerker of per maat besteld en waar nodig gecustomized in ons eigen atelier. Ook eventuele vermakingen kunnen we bij Bright intern regelen in onze eigen productieruimte.

Eindeloze voorraden in incourante maten en maandenlange levertijden, behoren hiermee tot het verleden. Immers, omdat wij met onze Mix & Match-methode kiezen voor het customizen van Ready2Wear-collecties, is ieder kledingstuk eenvoudig bij Bright bij te bestellen.

SWOOSH GREEN down

Brighter planet

Draag met bedrijfskleding bij

aan jouw duurzaamheidsbeleid

Bright Workwear verzorgt op een eerlijke en duurzame manier customized workwear.
Wij willen organisaties helpen om alle dragers zich goed te laten voelen in hun bedrijfskleding. Daarnaast willen we voor makers bijdragen aan leefbare lonen, veilige werkomstandigheden en een betrouwbare werkomgeving.

Wat dit betekent voor het duurzaamheidsbeleid van jouw bedrijf of organisatie? Dat je door te kiezen voor bedrijfskleding van Bright Workwear ook jouw steentje bijdraagt.

Meer weten? Bekijk onze bedrijfsvideo.

bright_workwear_showroom_catwalk_test
Swoosh-footer_Bright-Workwear
bright_workwear_showroom_catwalk
Swoosh-footer_Bright-Workwear