Sinds 2004

Over Bright Workwear

Bright Workwear werd in 2004 opgericht als Company2Wear. Al sinds die tijd verzorgen wij customized workwear voor bedrijven in verschillende branches.

Nieuwsgierig? Bekijk onze bedrijfsvideo.

SWOOSH grijs Bocht beneden

lekker helder

Wat kun je van ons verwachten?

In 2022 hebben wij onze bedrijfsnaam veranderd van Company2Wear naar Bright Workwear.

Waarom? Omdat deze frisse naam precies aansluit bij onze kernwaarden:
behulpzaamheid, eerlijkheid en positiviteit!

Dragers centraal icoon
Behulpzaam
Het klinkt zo logisch, maar echte behulpzaamheid lijkt soms zeldzaam. Daarom benoemen we dit graag expliciet: bij Bright helpen we je graag!
Eerlijk advies icoon
Eerlijk advies
Duurzame keuzes maken is vaak moeilijk. Daar weten wij zelf ook alles van. Maar eerlijkheid duurt 't langst en daarom beloven we bij Bright altijd een eerlijk advies.
Positieve impact icoon
Positiviteit
Zowel voor de makers en dragers als voor onszelf willen we bijdragen aan een positievere wereld. Ook dat benoemen we graag! Worden we blij van.
teamfoto_bright_workwear_blij

Bright People

Wij zijn

Bright Workwear

Met ons team van 30 gedreven professionals zijn wij Bright Workwear. Vanuit ons duurzame bedrijfsgebouw in Sassenheim verzorgen wij customized workwear voor meer dan 1000 bedrijven.

Onze bedrijfsnaam zegt ’t al: bij Bright zijn we eerlijk en houden we van heldere communicatie. Spreekt dat jou ook aan? Bekijk dan onze vacatures!

Meet the teamWerken bij Bright

Bright planet

Van een lineaire naar

een circulaire keten

In een circulaire productieketen wordt er in de kledingindustrie gewerkt met recyclebare materialen en wordt upcycling normaal. Hier draagt Bright graag een steentje aan bij. Daarom kiezen wij bewust voor onze Mix & Match-methode bij het samenstellen van bedrijfskledingpakketten.

Wat we verstaan onder Mix & Match? Het combineren van Ready2Wear-workwear, in plaats van nieuwe kledinglijnen te produceren. Zo verkleinen we ieders footprint en hebben we maximale impact.

mix & match methode
recyclebare_werkschoen
Duurzaam zonnepanelen

Bright Profit

Voldoende

voor iedereen

Bij Bright richten we ons niet op eindeloze groei, maar op een gezond bedrijfsresultaat met voldoende voor iedereen: van maker tot drager.

Natuurlijk geldt daarbij: practise what you preach! Daarom verduurzamen we onze eigen bedrijfsvoering waar mogelijk en verlangen we van leveranciers en partners hetzelfde. Ook steunen we diverse goede doelen om zo bij te dragen aan een betere wereld.

Alles over ons MVO-beleid
bright_workwear_showroom_catwalk_test
Swoosh-footer_Bright-Workwear
bright_workwear_showroom_catwalk
Swoosh-footer_Bright-Workwear