beschermende workwear voor de

Bouw

Safety first! Bescherming is vaak de voornaamste eis aan werkkleding in de bouwbranche. Bij Bright Workwear weten we hier alles van.

Advies op maat
Customized Work Wear
SWOOSH GREEN
bright_workwear_detailfoto_bouw_branche

Overal aan gedacht

Veilige bedrijfskleding

Dat bedrijfskleding in de bouwbranche moet voldoen aan veiligheidseisen spreekt voor zich. Van t-shirt tot polo en van werkbroek tot veiligheidsjas: de normering is strikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan reflecterende materialen en versteviging.

Hoe je aan al die eisen voldoet terwijl je voor alle collega’s de juiste maat bestelt én zorgt dat iedereen er representatief bijloopt? Daar helpt Bright je graag bij.

Dankzij onze jarenlange ervaring met bedrijfskleding voor de bouw weten we wat er op de markt is. En dankzij onze passessies met jouw team, kunnen we ons Kledingmanagementsysteem zo inrichten dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt.

SWOOSH GREEN down

Brighter Planet

Draag met bedrijfskleding

bij aan jouw duurzaamheidsbeleid

Bright Workwear verzorgt op een eerlijke en duurzame manier customized workwear.
Wij willen organisaties helpen om alle dragers zich goed te laten voelen in hun bedrijfskleding. Daarnaast willen we voor makers bijdragen aan leefbare lonen, veilige werkomstandigheden en een betrouwbare werkomgeving.

Wat dit betekent voor het duurzaamheidsbeleid van jouw bedrijf of organisatie? Dat je door te kiezen voor bedrijfskleding van Bright Workwear ook jouw steentje bijdraagt aan een Brighter Planet!

Meer weten? Bekijk onze bedrijfsvideo.

bright_workwear_showroom_catwalk_test
Swoosh-footer_Bright-Workwear
bright_workwear_showroom_catwalk
Swoosh-footer_Bright-Workwear