SA@WORK bedrijfskleding door Studio Anneloes: comfortabel, professioneel en duurzaam

Kleding die fantastisch zit, past en voelt, dat is waar Studio Anneloes om bekend staat. Dankzij de kledinglijn SA@WORK wordt deze comfortabele, kwalitatieve en stijlvolle kleding ook gedragen op de werkvloer. SA@WORK een kledinglijn, gecreëerd door Studio Anneloes, biedt bedrijfskleding waarin werknemers zich comfortabel en zelfverzekerd voelen.

 

Bedrijfskleding van Travelstof

De SA@WORK collectie is hoofdzakelijk gemaakt van Sensitive® Fabrics, oftewel travelstof, bestaande uit polyamide en elastomeer garens. Dit materiaal rekt tot zes keer zijn oorspronkelijke lengte uit en behoudt moeiteloos zijn vorm. Naast comfort heeft de stof een luxe uitstraling en is het ademend, kreukvrij en snel drogend, waardoor het ideaal is voor gebruik op de werkvloer. En omdat het weinig onderhoud vereist is het ook nog eens milieubewust.

 

Duurzaamheid

En milieubewustheid is voor Studio Anneloes enorm belangrijk. Zo zet Studio Anneloes zich op verschillende fronten in voor duurzaamheid.

Door te produceren op basis van vraag en met minimale voorraden, vermijden ze textielafval en houden ze de kleding exclusief.

Ook wordt er bij Studio Anneloes gebruik gemaakt van een ‘Footprint Meter’. Deze tool wordt gebruikt om de impact van een kledingstuk te meten, waardoor de dragers transparant inzicht hebben in de ecologische voetafdruk van hun kleding. En die transparantie is wel zo handig, want zodra je weet wat je impact is, kun je gaan kijken hoe je die impact kan gaan verlagen.

Studio Anneloes streeft overigens constant naar een verminderde impact, zowel tijdens de productie als het gebruik van de kleding. Ze hergebruiken verpakkingsmateriaal, maken efficiënt gebruik van transport en gebruiken elektrische bedrijfswagens.

 

Bright Workwear

De comfortabele, professionele en duurzame bedrijfskleding van SA@WORK is een perfecte match met Bright Workwear en daarom zijn we enorm blij dat we deze bedrijfskleding kunnen aanbieden. Ondertussen hebben wij de medewerkers van een aantal mooie klanten, zoals Hotel van der Valk Sassenheim, Alexander Hotel Noordwijk, de receptie van Aafje Zorg en de medewerkers van Seats & Sofa’s, voorzien van SA@WORK bedrijfskleding. Ben jij voor jouw medewerkers ook opzoek naar comfortabele, professionele en duurzame bedrijfskleding van Studio Anneloes? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak in onze showroom in Sassenheim.