de dragers van

RVE

Plantenhandel

“De passessies met Bright waren onwijs leuk: alle medewerkers konden de nieuwe bedrijfskleding zien, voelen en beoordelen. Inmiddels zijn alle maten bekend en loopt alles vanzelf. We hebben er eigenlijk geen omkijken meer naar.”

Advies op maat
Customized Work Wear
SWOOSH GREEN
20120101_201932

geen omkijken naar

Kwaliteitsproducten

De samenwerking met RVE Plantenhandel begon met promotionele shirtjes in de juiste huisstijl. Inmiddels levert Bright veel meer dan dat! Van de pilotenjassen voor de chauffeurs tot de fleecetruien voor op de veiling en de overhemden op kantoor: bij RVE lopen ze er keurig bij.

Het uitgangspunt in de samenwerking? Bij RVE Plantenhandel verkopen ze kwaliteitsproducten en dus willen ze zelf ook graag kwaliteitskleding. Nadat het kledingpakket was samengesteld en alle pas-sessies hadden plaatsgevonden, kon het Kledingmanagementsysteem worden ingericht.

En nu? Nu hebben ze er bij RVE eigenlijk geen omkijken meer naar.

SWOOSH GREEN down

Mix & Match

De duurzame keuze

Wie kiest voor Bright Workwear, kiest voor duurzame bedrijfskleding. Met onze Mix & Match-methode maken wij het mogelijk om uit bestaande Ready2Wear-collecties voor ieder bedrijf het juiste kledingpakket samen te stellen. Zo houden we onze focus van maker tot drager.

bright_workwear_showroom_catwalk_test
Swoosh-footer_Bright-Workwear
bright_workwear_showroom_catwalk
Swoosh-footer_Bright-Workwear