de dragers van

QualityZorg

“Bij Bright hebben ze echt met ons meegedacht qua budget en uitstraling. Zo hebben alle collega’s nu een mooie softshell-jas met 3 kleuren ritskoordjes in onze huisstijltinten. Geweldig voor de uitstraling zonder dat dit custom gemaakt hoefde te worden!”

Advies op maat
Customized Work Wear
SWOOSH GREEN
qualityzorg_klant_bright_workwear_8

Gewoon

Bij ons in de showroom

Bij Quality Zorg waren ze al geruime tijd op zoek naar nieuwe workwear. Na al behoorlijk wat online oriëntatie en samples van verschillende aanbieders, belandden ze in 2020 bij Bright in de showroom. En dat werkte.

Samen hebben ze aan de hand van schetsen, fysieke voorbeelden en het testen van samples kunnen bepalen wat geschikt was voor hun organisatie en medewerkers. Bright is voor Quality Zorg een leverancier dichtbij, die komt passen om de mensen in kaart te brengen en een KMS-systeem biedt om alle informatie in vast te leggen.

SWOOSH GREEN down

Mix & Match

De duurzame keuze

Wie kiest voor Bright Workwear, kiest voor duurzame bedrijfskleding. Met onze Mix & Match-methode maken wij het mogelijk om uit bestaande Ready2Wear-collecties voor ieder bedrijf het juiste kledingpakket samen te stellen. Zo houden we onze focus van maker tot drager.

bright_workwear_showroom_catwalk_test
Swoosh-footer_Bright-Workwear
bright_workwear_showroom_catwalk
Swoosh-footer_Bright-Workwear