de dragers van

Molecaten

“Van parkbeheer tot keuken en van receptie tot schilders en schoonmaak: iedereen heeft bij Molecaten zijn eigen bedrijfskleding. Dankzij het KMS is het allemaal gemakkelijk te managen, zelfs in een seizoensbedrijf als het onze.”

Advies op maat
Customized Work Wear
SWOOSH GREEN
bright_workwear_molecaten_kariban_4

altijd inzicht

Met het KMS

Zoveel medewerkers, zoveel maten én zoveel seizoensinvloeden! Dankzij het Kledingmanagementsysteem van Bright Workwear heeft men bij Molecaten grip op de bedrijfskleding.

Voor het seizoen in maart begint, wordt er op medewerkersnaam per park een grote bestelling geplaatst. Voor de seizoenskrachten legt men een voorraad maten aan en als er meer nodig is, kan er per stuk bij Bright bijbesteld worden. Perfect voor Molecaten, want zo wordt er nooit meer besteld dan nodig is. Ook wordt er bij Molecaten op een slimme manier aan recycling gedaan: medewerkers kunnen hun gebruikte kleding centraal inleveren en Bright verzorgt de afhandeling.

Wel zo duurzaam!

SWOOSH GREEN down

Mix & Match

De duurzame keuze

Wie kiest voor Bright Workwear, kiest voor duurzame bedrijfskleding. Met onze Mix & Match-methode maken wij het mogelijk om uit bestaande Ready2Wear-collecties voor ieder bedrijf het juiste kledingpakket samen te stellen. Zo houden we onze focus van maker tot drager.

bright_workwear_showroom_catwalk_test
Swoosh-footer_Bright-Workwear
bright_workwear_showroom_catwalk
Swoosh-footer_Bright-Workwear