altijd inzicht met het

Kledingmanagement-

systeem

Voor sommige inkopers of ondernemers klinkt het te mooi om waar te zijn: altijd inzicht en overzicht. Bij Bright maken we dit waar met het Kledingmanagementsysteem, kortweg KMS.

Advies op maatInloggen KMS
Customized Work Wear
SWOOSH GREEN
kleding_management_systeem_werknemer_bright_workwear2

Hoe het kms werkt

Van matenadministratie tot rapportage

Voor het KMS geldt echt: een goed begin is het halve werk. Daarom investeren we bij de aanschaf van nieuwe workwear voor jouw organisatie veel tijd in de inrichting ervan.

Niet alleen leggen we per afdeling de details van het kledingpakket vast (denk wie draagt welke polo, waar staat het logo, hoe moet dit gewassen worden), we organiseren ook pas-sessies. Tijdens die pas-sessies (eventueel op locatie) verzamelen we van alle medewerkers alle maten. Deze informatie leggen we in het KMS vast. En ja, ook als je 1.000 medewerkers hebt, brengen we alles in kaart.

Want: daarna kunnen we echt aan de slag! We maken voor iedere medewerker een account aan en daaraan koppelen we het juiste budget. Zo is precies duidelijk voor hoeveel geld iemand nieuwe bedrijfskleding kan inkopen. En zo kan iedere drager altijd precies zien hoeveel hij al besteed heeft en waaraan.

Voor de ondernemer of inkoper regelen we een overkoepelend account in het KMS. In dit managementaccount kan op ieder gewenst moment een overzichtelijke rapportage van alle bestellingen worden opgevraagd.

SWOOSH GREEN down

Voordelen voor inkopers en ondernemers

Inzicht in alle bestedingen

Laten we eerlijk zijn: duurzame bedrijfskleding kan een behoorlijke kostenpost zijn. En iedereen die hier weleens verantwoordelijk voor is geweest, weet ook: het overzicht is snel verloren. Want hoeveel polo’s met de juiste versie van het logo hadden we ook alweer in XL besteld? En zijn die er nog voor die nieuwe collega? Of liggen er alleen nog andere maten in het magazijn? Waarom is die Excelsheet niet bijgewerkt? Of is dit niet de laatste versie?

Precies dát gedoe is wat Bright Workwear met het Kledingmanagementsysteem weet te voorkomen! Want als je weet wie wat bestelt en wanneer draagt, hou je alles helder.

Bijkomend voordeel? Ook financiële rapportages zijn eenvoudig uit het KMS uit te draaien. Zo weet iedereen altijd waar hij aan toe is.

Foto-Over-Bright-1

Voordelen voor dragers

Zelf gemakkelijk

bijbestellen

Het klinkt prachtig: comfortabele, herkenbare en beschermende bedrijfskleding. Maar als het dinsdagmiddag is en de planning staat vol en het regent en je werkjas scheurt, heb je niks aan zulke mooie woorden. Dan wil je gewoon zo snel mogelijk een nieuwe jas. Daar helpt het KMS je bij!

Want in dit online systeem kun je gemakkelijk zelf inloggen. En omdat we al jouw maten tijdens de pas-sessies hebben vastgelegd, kun je in een keer het juiste kledingstuk (bij)bestellen. Dat vermaken we als het nodig is bij ons in de productieruimte en dan sturen we het naar je op. Als het handig is, rechtstreeks naar je huisadres. Zo kun jij zo snel mogelijk weer gewoon verder!

bright_workwear_showroom_catwalk_test
Swoosh-footer_Bright-Workwear
bright_workwear_showroom_catwalk
Swoosh-footer_Bright-Workwear