Herkenbare workwear voor de

Overheid

Als overheidsorganisatie wil je betrouwbaarheid uitstralen. Bedrijfskleding kan daar een belangrijke bijdrage aanleveren. Met de juiste workwear is een betrouwbare uitstraling voor ieder team mogelijk.

Advies op maat
Customized Work Wear
SWOOSH GREEN
bright_workwear_overheid_zakelijk – kopie

Goed geregeld

Van pasmoment tot rapportage

Van buitendienst tot receptie: bij een gemeente of andere overheidsorganisatie lopen de functies uiteen. Daarmee worden er ook verschillende eisen gesteld aan de bedrijfskleding.

Natuurlijk zoek je voor alle collega’s naar herkenbaarheid om vertrouwen uit te stralen. Maar comfort en bescherming spelen ook een grote rol. Bijvoorbeeld voor de collega die in weer en wind het groen verzorgt binnen jouw gemeente.

Dankzij het Kledingmanagementsysteem kan Bright Workwear maatwerk leveren. Want we organiseren pasmomenten om in kaart te brengen wie wat nodig heeft. Die informatie leggen we dusdanig slim vast dat ook degene die verantwoordelijk is voor de rapportage en begroting hiermee uit de voeten kan. Dus van kostuum tot pullover en van high-visibility-buitenkleding tot overhemd: Bright helpt je vooruit!

SWOOSH GREEN down

Onze dragers bij de overheid

Nieuwsgierig voor welke overheidsorganisaties Bright al workwear heeft mogen verzorgen?

Bekijk ons Portfolio.

Bekijk ons Portfolio
projob_officiell
Santino_logo
blaklader-logov2
Helly-Hansen-Emblem

Brighter Planet

Draag met bedrijfskleding

bij aan jouw duurzaamheidsbeleid

Bright Workwear verzorgt op een eerlijke en duurzame manier customized workwear.
Wij willen organisaties helpen om alle dragers zich goed te laten voelen in hun bedrijfskleding. Daarnaast willen we voor makers bijdragen aan leefbare lonen, veilige werkomstandigheden en een betrouwbare werkomgeving.

Wat dit betekent voor het duurzaamheidsbeleid van jouw bedrijf of organisatie? Dat je door te kiezen voor bedrijfskleding van Bright Workwear ook jouw steentje bijdraagt.

Meer weten? Bekijk onze bedrijfsvideo.

bright_workwear_showroom_catwalk_test
Swoosh-footer_Bright-Workwear
bright_workwear_showroom_catwalk
Swoosh-footer_Bright-Workwear