Beschermende workwear voor de

Industrie

Bedrijfskleding verzorgen in de industrie kan lastig zijn. Met hoge wasserijkosten en ingewikkelde huurconstructies wordt de workwear soms erg prijzig.

Bright Workwear biedt uitkomst met herkenbare, comfortabele en beschermende bedrijfskleding. En overzicht voor wie daarvoor verantwoordelijk is.

Advies op maat
Customized Work Wear
SWOOSH GREEN
bright_workwear_industrie_helly_hansen

slim organiseren

Veilige bedrijfskleding

Wie doet wat wanneer en waarom? Bedrijfskleding in de industrie kan bijzaak lijken, maar is toch echt van levensbelang. Met de juiste werkkleding werkt immers iedereen veiliger.

Daarbij is het belangrijk om goed naar de kosten te blijven kijken? Is het wassen van t-shirts, polo’s en sweaters tegen een wasvergoeding voordeliger bij de collega’s thuis? Of is een wasserette de slimme keuze? En hoe werkt het dan met de voorraad? Bright Workwear adviseert je graag!

SWOOSH GREEN down

Brighter Planet

Draag met bedrijfskleding

bij aan jouw duurzaamheidsbeleid

Bright Workwear verzorgt op een eerlijke en duurzame manier customized workwear.
Wij willen organisaties helpen om alle dragers zich goed te laten voelen in hun bedrijfskleding. Daarnaast willen we voor makers bijdragen aan leefbare lonen, veilige werkomstandigheden en een betrouwbare werkomgeving.

Wat dit betekent voor het duurzaamheidsbeleid van jouw bedrijf of organisatie? Dat je door te kiezen voor bedrijfskleding van Bright Workwear ook jouw steentje bijdraagt.

Meer weten? Bekijk onze bedrijfsvideo.

bright_workwear_showroom_catwalk_test
Swoosh-footer_Bright-Workwear
bright_workwear_showroom_catwalk
Swoosh-footer_Bright-Workwear