Ambassadeur van Oxfam Novib: ondernemen met impact

Bij Bright Workwear geloven we sterk in de kracht van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en het creëren van een positieve impact op de samenleving. We zijn ervan overtuigd dat ons succes als bedrijf hand in hand gaat met het welzijn van de mensen die betrokken zijn bij onze activiteiten. Daarom ligt onze focus niet alleen op het leveren van kwalitatief duurzame bedrijfskleding, maar ook op het ondersteunen van de mensen achter de producten.

 

Wij streven ernaar om een verschil te maken in het leven van de makers van onze bedrijfskleding. Dit betekent dat we actief bijdragen aan het verzekeren van leefbare lonen, het creëren van veilige werkomstandigheden en het bevorderen van een betrouwbare werkomgeving. De keuze voor leveranciers van Bright Workwear is onder meer gebaseerd op de benodigde certificeringen om dit te waarborgen.

 

Vol vertrouwen zijn wij al vele jaren ambassadeur van Oxfam Novib, één van de vele manieren om MVO daadwerkelijk uit te voeren. Door samen te werken met deze organisatie kunnen we concrete stappen zetten om de levens van gezinnen  in ontwikkelingslanden te verbeteren. Oxfam Novib biedt ondersteuning via microkredieten, waardoor ondernemers de kans krijgen om hun eigen bedrijf op te bouwen en economische zelfstandigheid te bereiken. Dit stelt hen in staat om hun eigen pad naar succes te bewandelen en bij te dragen aan de groei van hun gemeenschappen.

 

Door onze krachten te bundelen met Oxfam Novib streven we naar een wereld waarin armoede word bestreden en waarin mensen van over de hele wereld de mogelijkheid krijgen om te groeien en te bloeien. Samen werken we aan een betere toekomst, waarin iedereen de kans krijgt Een menswaardig bestaan te leiden en ons streven “blije maker én blije drager” iedere dag een stukje dichterbij komt.

 

Heeft jou bedrijf ook dezelfde missie en visie als Bright Workwear? Én op zoek naar een transparante en betrouwbare partner in duurzame bedrijfskleding? Neem dan zeker een keer contact op, wij vertellen graag hoe wij dat doen.