Altijd inzicht en overzicht met ons Kleding Management Systeem

Van het bestellen en opslaan tot het verdelen en onderhouden: het beheer van bedrijfskleding kan soms een tijdrovende taak zijn. Ons Kleding Management Systeem (KMS) biedt hiervoor dé oplossing. Het KMS is een digitaal systeem waarmee het bestellen en beheren van bedrijfskleding overzichtelijk en gemakkelijk wordt. En daarmee binnen een paar minuten geregeld is.

 

De uitdaging van kledingbeheer

Het effectief beheren van bedrijfskleding is voor veel bedrijven vaak een uitdaging. Het beheren van bedrijfskleding omvat bijvoorbeeld het bestellen van de juiste kleding en maten, het opslaan en bijhouden van voorraden, het zorgen voor periodieke vernieuwingen, en het garanderen dat medewerkers altijd gepaste en representatieve kleding dragen. Aan dit proces kan veel tijd, middelen en geld verloren gaan. Gelukkig is dat met ons Kleding Management Systeem verleden tijd.

 

Hoe het Kleding Management Systeem werkt

Wanneer de offerte akkoord is gaan we bij Bright Workwear direct aan de slag om het KMS in te richten. Wat we allemaal in dit digitale systeem vastleggen? Eigenlijk alles: het kledingpakket voor alle afdelingen, de logoposities, maten van de werknemers, verzendadressen, financiële informatie, rapportages en ga zo maar door.

Zodra we alles in kaart hebben gebracht maken we voor iedere medewerker een KMS-account aan, vervolgens zullen we hier het juiste budget aan koppelen. Op deze manier is het precies duidelijk voor hoeveel geld iemand nieuwe bedrijfskleding kan inkopen.

Daarnaast wordt er voor de ondernemer of de inkoper een overkoepelend KMS account aangemaakt. In dit managementaccount kan op ieder moment een overzichtelijke rapportage van alle bestellingen worden opgevraagd. Dit betekend dat het voor de inkoper of ondernemer altijd helder is wie, wat, wanneer besteld heeft. Bovendien kunnen ook financiële rapportages eenvoudig via KMS worden uitgedraaid.

 

 

Kortom, het Kleding Management Systeem is de oplossing voor alle uitdagingen die bij het beheren van bedrijfskleding komen kijken. Het maakt het beheren en bestellen van de bedrijfskleding gemakkelijker voor zowel de dragers als de inkopers en ondernemers. Zo kun je zo snel mogelijk weer verder met de orde van de dag!